Sevillan laitahyökkääjä Nolito uskoo, että seurajohto erotti päävalmentaja Eduardo Berizzon turhan hätäisesti.

Berizzo nimettiin viime vuoden toukokuussa maanmiehensä Jorge Sampaolin seuraajaksi Sevillassa. Marraskuussa Sevilla tiedotti, että Berizzolla oli todettu eturauhassyöpä ja joulukuussa argentiinalaisluotsi sai lisää huonoja uutisia, kun hän sai lähteä andalusialaisseuran peräsimestä ailahtelevien tuloksien vuoksi.

Hieman ennen vuodenvaihdetta Sevilla nimitti päävalmentajakseen italialaisen Vincenzo Montellan, joka on johdattanut seuran Mestarien liigan puolivälieriin.

Noliton, 31, mielestä Berizzo olisi kuitenkin ansainnut kunnon mahdollisuuden näyttää osaamistaan.

– Berizzon irtisanominen oli hieman hätäinen ratkaisu, sanoi Nolito Radio Galegan haastattelussa.

– Rehellisesti sanottuna hänelle ei annettu kunnon mahdollisuutta. Hän oli täällä vain viisi kuukautta, ja tällaisessa tilanteessa se ei ollut tarpeeksi, mutta olen varma, että hän jatkaa vielä valmentajana.

Sevilla lähtee viikonloppuun La Ligan seitsemänneltä sijalta. Tällä hetkellä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen on menossa Villarreal ja karsintoihin Real Betis, mutta viides sija on Sevillalta vain pisteen päässä.

Eurooppaan pääseminen voi määrittää Sevillan kauden onnistumisen.

– Pelaamme aina paineen alaisena. Jos emme pääse vähintään Eurooppa-liigaan, niin se on pettymys, sanoi Nolito.

– Vieraspeli Celta Vigoa vastaan tulee olemaan vaikea. Heillä on loistava joukkue ja Iago Aspasissa Espanjan paras hyökkääjä.

– Celta otti minuun yhteyttä viime kesänä. He halusivat minut lainalle, mutta tarvitsin pitkää sopimusta ja Sevilla tarjosi minulle sellaista.

– Minulla on paljon ystäviä Vigossa. Tyttäreni syntyivät siellä, ja se oli jalkapallourani parasta aikaa.