Real Madridista lainalla Heerenveenissä pelaava Martin Ødegaard on kauden viimeisen pelinsä pelannut.

Hollantilaisseura tiedotti verkkosivuillaan, että Ødegaard mursi varpaansa viime viikonlopun ottelussa. Hänen odotetaan olevan sivussa pitkälle kesäkuuhun.

[readmore from=Real-Madrid]

Ødegaard siirtyi kotimaastaan Norjasta Real Madridiin talvella 2015. Tuolloin kohua riitti, mutta pikku hiljaa äänenpainot ovat laantuneet, kun Ødegaard ei olekaan pystynyt murtautumaan Real Madridin edustusjoukkueeseen.

Alkuun Ødegaard pelasi Real Madrid B:ssä, ja tammikuussa 2017 hänet lainattiin 1,5 vuodeksi Heerenveeniin. Tällä kaudella pelejä on kertynyt kaikki kilpailut mukaan lukien 26, mutta tehoja on syntynyt vain kahden maalin ja kahden maalisyötön verran.

19-vuotias norjalainen antoi hiljattain lausunnon ensi kauden suunnitelmistaan. Lue lausunto tästä.