Luis Suárez iski viimeisen, 4-1-maalin kun Barcelona kaatoi AS Roman Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa.

4-1-maali ei ehkä normaalisti olisi niin erityinen asia, mutta nyt se taisi maistua aika makealta. Suárez kun oli ehtinyt viettää melkoista kuivaa kautta Mestarien liigassa. Edellinen osuma Euroopan ykköskilpailussa syntyi 8. maaliskuuta 2017. Maaliujous ehti siis kestää peräti 392 päivää.

OptaJose

@OptaJose
392 - Luis Suarez has scored his first Champions League goal since 8th March 2017 vs PSG, 392 days ago. Relief.

– Maalini auttoi kasvattamaan etumatkaamme. Se tuli siinä kohtaa, kun Roma pelasi hyvin, Suárez sanoi pelin jälkeen beIN Sportsille.

Vaikka Suárez on yksi maailman parhaita keskushyökkääjiä, Mestarien liigassa hänen kokonaissaldonsa ei ole erityisen suuri. Uruguaylainen on osunut Mestarien liigassa yhteensä 20 kertaa. Muun muassa Jari Litmanen (23) on yhä Suárezin edellä.