Barcelona ja AS Roma kohtaavat toisensa Mestarien liigan puolivälierien avausosassa huomenna.

Barcelona on parin jättisuosikki, eikä käytännössä kukaan ole antanut mahdollisuuksia AS Romalle.

– Jos totta puhutaan, niin meillä ei ole tässä parissa mitään hävittävää, italialaisseuran Stephen El Shaarawy totesi UEFA:n verkkosivujen haastattelussa.

– Meidän on pelattava täydellinen ottelu ja muistettava, että tämä pari kestää 180 peliminuuttia. Meidän on napattava hyvä tulos mukaamme Barcelonasta. Ei ole helppoa pelata Barcelonaa vastaan, sillä joudumme keskittymään niin moniin asioihin.

El Shaarawy muistutti, että vastaan asettuva Lionel Messi on maailman paras pelaaja.

– Hän on tällä hetkellä maailman paras pelaaja. En puhu vain Barcelonasta, vaan koko maailmasta. Meidän on miesmerkattava häntä tarkasti. Muuten ei hyvä heilu. Hän voi kurittaa meitä joka kerta, kun hänellä on pallo.