Zinédine Zidanen pelaajaura oli todella menestyksekäs. Hän tietää, miltä tuntuu voittaa muun muassa MM-kultaa, EM-kultaa, Mestarien liiga, Espanjan sekä Italian mestaruudet ja Ballon d’Or.

Silkkisestä kosketuksestaan tunnettu keskikentän kapellimestari oli myös FourFourTwon vuonna 2017 tekemässä listauksessa lajin historian kahdeksanneksi paras pelaaja.

Valmentajana Zidane ei ole toiminut vielä pitkään, mutta hänen entinen joukkuekaverinsa Juventus-ajoilta Alessio Tacchinardi kertoi varsin mielenkiintoisen mielipiteen, kun hän vertaili Zidanea pelaajana ja valmentajana.

– Minä sanoisin, että Zidane on parempi valmentajana [kuin oli pelaajana], koska pelaajana luontoäiti auttoi häntä niin paljon, Tacchinardi kertoi Omnisportille.

– Hän ei tarvinnut mitään neuvoja. Hän vain meni kentälle ja pelasi kuin lapsena.

– Valmentajana hänestä on tullut vahva mies. Hän oli sulkeutunut ja ujo, mutta jos tuollainen ryhmä seuraa häntä tuolla tavalla, se tarkoittaa, että hän on kasvattanut luonnettaan.

Tacchinardi myös muistutti, että Real Madrid ui todella syvissä vesissä, kun Zidane tuli potkut saaneen Rafael Benitezin tilalle.

– Pelaajana hän oli puhdasrotuinen, mutta valmentajana hän aloitti katastrofaalisesta tilanteesta ja on voittanut kaikki pokaalit.

– Hän on ilmiömäinen, mutta minun täytyy myöntää, että en olisi ikinä uskonut, että hänestä tulee ilmiömäinen valmentaja.