Real Madrid oli Mestarien liigan puolivälierissä Juventusta vahvempi 0-3-lukemin. Zinédine Zidanen ryhmän suurin sankari oli Cristiano Ronaldo, joka teki kaksi maalia, joista jälkimmäinen oli yksi kauden komeimmista. Kolmannesta maalista vastasi Marcelo.

Ottelun kulku

Espanjalaisvierailijat saivat otteluun täydellisen alun. Peliä oli takana alle kolme minuuttia, kun maaliverkko heilui ensimmäisen kerran. Marcelo pelasi näppärästi laidalle vapaaksi jääneelle Iscolle. Hänen matala keskitys löysi Ronaldon, joka jatkoi pelivälineen taidokkaasti takakulmaan.

Maali herätti Juventusta hieman. Sen ensimmäisen puoliajan paras tilanne avautui Real Madridissakin aiemmin pelanneelle Gonzalo Higuainille. Hän pääsi erikoistilanteen seurauksena yrittämään maalintekoa lähietäisyydeltä, mutta Keylor Navasin fantastinen torjunta esti argentiinalaisen aikeet.

Reilun puolen tunnin kohdalla Real Madrid oli lähellä siirtyä 0-2-johtoon. Toni Kroosin tulinen kaukolaukaus olisi pyörinyt maalikoosteissa pitkään, mutta ylärima pelasti Gianluigi Buffonin.

Puoliajalle mentiin siis madridilaisten maalin johdossa.

10 - Cristiano Ronaldo is the first player in Champions League history to score in 10 consecutive games (15 goals). Amazing.

Toinen puoliaika

Toinen jakso alkoi erittäin vauhdikkaasti. Ronaldo pääsi yrittämään maalintekoa pienestä kulmasta, mutta matala laukaus meni niukasti ohi.

Juventus oli joukkueista tauon jälkeen hieman aktiivisempi. Lähimmäksi se pääsi, kun Paulo Dybalan vapaapotku oli kimmota muurin kautta maaliin, mutta sentit olivat madridilaisten puolella. Vapaapotkua edeltäneestä tilanteesta Sergio Ramos sai keltaisen kortin ja näin ollen hän on sivussa toisesta osaottelusta.

Reilun tunnin kohdalla tapahtui jotain, joka tulee jäämään kilpailun historiaan. Buffon selvitti ensin Lucas Vazquezin yrityksen. Pallo kuitenkin pysyi Real Madridilla. Dani Carvajal keskitti pelivälineen maalille ja Cristiano Ronaldo esitti uskomattoman saksipotkun, jolle Buffon ei voinut mitään. Akrobaattinen osuma oli yksi koko kuluvan kauden hienoimmista. Jopa Juventus-kannattajat palkitsivat suorituksen aplodeilla.

SSC Napoli Finlandia 🏆 🇫🇮🇮🇹💙

@SSCNapoliFIN
Uskomaton ukkeli #ronaldo

Välittömästi maalin jälkeen Juventuksen ilta synkkeni entisestään. Ensimmäisellä jaksolla Dybala sai keltaisen kortin sukeltamisesta ja 66. minuutin kohdalla hän rikkoi Carvajalia varoituksen arvoisesti. Lopputuloksena oli siis kaksi keltaista korttia ja ulosajo.

Real Madrid tarvitsi alle kymmenen minuuttia ylivoimansa hyödyntämiseksi. Ronaldo oli tällä kertaa syöttäjänä, kun Marcelo viimeisteli 0-3-maalin. Brasilialainen ehti syöttöön juuri ennen Buffonia, pääsi hänestä ohi ja puttasi pallon tyhjään maaliin.

Real Madrid janosi vielä lisää osumia. 87. minuutilla Mateo Kovacic täräytti ylärimaan ja Ronaldolle avautui muutama tilanne, mutta lisämaaleja ei syntynyt. Madridilaiset voittivat siis 0-3. Joukkue pääsee erinomaisista lähtökohdista ensi viikon toiseen osaotteluun.