Nuori Gonzalo Higuain siirtyi vuonna 2007 ensimmäisen kerran pelaamaan Eurooppaan. Real Madrid oli ostanut argentiinalaishyökkääjän River Platesta ja uskoi, lupaavan pelaajan nousevan lähitulevaisuudessa huippuhyökkääjien joukkoon.

Higuain vietti Real Madridissa yhteensä kuusi vuotta. Hänen saldonsa La Ligassa oli 190 ottelua, 107 maalia ja kolme mestaruutta. Kesällä 2013 hänet kuitenkin myytiin Napoliin ja nyt pelaajan isä Jorge Higuain kertoi, että ei ole tyytyväinen siihen, kuinka hänen poikansa ura Santiago Bernabéulla päättyi.

– Minua satutti se tapa, jolla hän lähti Madridista. Se oli jotain, mitä presidentti [Florentino Peréz] halusi tehdä. Hän ei tainnut pitää hänestä, Jorge kertoi.

– Real Madrid olisi voinut tehdä enemmän asioita, jos Karim Benzema, Cristiano Ronaldo ja Gonzalo olisivat jatkaneet yhdessä. Kun he muodostivat kolmikon Madridissa, he olivat parhaimpia maalintekijöitä.

– Gonzalo olisi voinut pysyä Real Madridissa paljon pidempään.

Real Madridin ja 30-vuotiaan Higuainin tiet kohtaavat jälleen, kun espanjalaisseura ja Juventus kohtaavat Mestarien liigan puolivälierissä.