Juventuksen kapteeni ja ykkösmaalivahti Gianluigi Buffon myöntää, että Cristiano Ronaldon kohtaaminen aiheuttaa hänelle unettomia öitä.

Ronaldon Real Madrid ja Buffonin Juventus arvottiin vastakkain Mestarien liigan puolivälieriin. Joukkueet kohtaavat toisensa ensimmäisessä osassa tiistaina.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Los Blancos pelaa Juventusta vastaan sitten viime vuoden Mestarien liigan loppuottelun, joka päättyi Real Madridin 4-1-voittoon.

Buffon ei pelkää myöntää, että madridilaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkina, mutta hänen mukaansa Torinon suurseuralla on mahdollisuus yllättää.

– Tiedämme, että meillä on vastassa meitä vahvempi joukkue, jolla on poikkeuksellisen lahjakkaita yksilöitä, sanoi Buffon RMC Sportille.

– Tiedämme kuitenkin myös, että lahjakkaampi joukkue ei aina voita kaksiosaista ottelua. Jos onnistumme kahdessa ottelussa parempaan suoritukseen kuin he, me saavutamme jotain uskomatonta.

– Yhden pelaajan poissaolo ei vaikuta juuri mitenkään, kun pelaa Real Madridin kaltaista joukkuetta vastaan. Toisaalta kun tiedän, että kohtaan Cristiano Ronaldon, se tulee aiheuttamaan minulle unettomia öitä.