AS Roma on esiintynyt viime aikoina runsaasti espanjalaismediassa, eikä pelkästään sen takia että Barcelona kohtaa Roman Mestarien liigan puolivälierissä.

On uumoiltu, että sekä Barcelona että Real Madrid haluaisivat tehdä kesällä pelaajakauppoja Roman kanssa. Real voisi haluta Roman maalivahti Alissonin (lue tästä), ja Barcelonaa kiinnostaa nuori hyökkääjä Cengiz Ünder (lue tästä). Alisson-huhut ovat toistaiseksi pelkkiä lehtitietoja, mutta Barcelonan Ünder-kiinnostuksen vahvisti itse Roman urheilutoimenjohtaja Monchi.

Nyt Roman puheenjohtaja James Pallotta sanoo, että seura ei halua myydä kumpaakaan.

– Tämä on turhauttavaa, koska ihmiset luulevat, että Roma on jokin supermarket, Pallotta sanoi radiokanava Sirius XM:n haastattelussa Football España -sivuston mukaan.

[readmore title=”Lue myös” from=Barcelona, Real-Madrid” amount=”5”]

– Emme halua myydä pelaajia. Näillä kavereilla on monivuotiset sopimukset, eikä meillä ole mitään aikeita päästää heitä pois seurasta.

– Nuo molemmat pelaajat ovat olleet mahtavia ensimmäisestä päivästä lähtien. Tällä kaudella molemmat ovat pelanneet fantastisesti. Heillä on edessään kirkas tulevaisuus.

– Monchilla on se haaste, että hänen on saatava asiat toimimaan taloudellisen reilun pelin sääntöjen puitteissa. Mutta me olemme laatineet strategian, jonka avulla pyrimme kehittämään joukkuetta.