Pahin ei näillä näkymin toteudu Barcelonan kohdalla.

FIFA-virus iski pahasti, ja Barcelonan pelaajista Lionel Messi, Marc-André ter Stegen, Gerard Piqué, Sergio Busquets ja Lucas Digne kärsivät maajoukkuetauolla loukkaantumisista.

Aiemmin päivällä uumoiltiin, että Barcelona saattaisi joutua lauantai-illan Sevilla-vieraspeliin ilman koko viisikkoa. Nyt maajoukkuepelaajat ovat palanneet harjoituksiin, ja asian tiimoilta on saatu päivitystä.

[readmore from=Barcelona]

Barcelona kertoo verkkosivuillaan, että Messi osallistui harjoituksiin osittain. Mundo Deportivo lisää, että Messin pelikunto on vielä kysymysmerkki, mutta että hän matkustaa joukkueen mukana Sevillaan. Pelaaminen ratkeaa vasta lauantaina.

MD:n mukaan polvivaivoista kärsineet ter Stegen ja Piqué pystyivät harjoittelemaan normaalisti, ja heidän pitäisi olla täydessä pelikunnossa lauantaina.

Digne on varmuudella sivussa, sillä Barcelona tiedotti jo aiemmin, että ranskalaispakki huilaa seuraavat kolme viikkoa. Busquetsin tilanteeseen ei saatu torstain harjoitusten tiimoilta päivitystä, mutta Sport-lehden mukaan hän ei Sevillaan matkusta.