Barcelona joutuu kovaan paikkaan, kun La Liga palaa maaottelutauolta.

Lauantai-illan vierasottelu Sevillaa vastaan olisi jo lähtökohtaisestikin vaikea peli. Nyt tilannetta vaikeuttaa Barcelonan kannalta entisestään se, että jopa neljä avainpelaajaa saattaa joutua jättämään ottelun väliin.

Lionel Messillä on takareisivaivaa, jonka vuoksi hän ei pelannut kummassakaan Argentiinan harjoitusottelussa. Marc-André ter Stegeniltä jäi puolestaan Saksan toinen peli väliin polvivaivan vuoksi. Molemmat käyvät tänään Barcelonan lääkintäryhmän testeissä.

Kolmas pelaaja on Gerard Piqué, joka on jo jonkin aikaa kärsinyt polvivaivasta. Piqué on pelannut useita pelejä polvi vahvasti teipattuna. Hän pelasi myös Espanjan molemmat maaottelut vaivasta huolimatta.

Sevilla-peli jää Mundo Deportivon mukaan väliin myös Sergio Bsuquetsilta. Lehti ei kerro, onko kyseessa puhtaasti lepuutus vai jonkinlainen loukkaantuminen.

Sivussa on avauskokoonpanon ulkopuolelta lisäksi Lucas Digne, joka loukkaantui Ranskan maaottelussa. Barcelona vahvisti jo, että Digne huilaa kolmisen viikkoa (lue tästä).

Barcelonan onni on se, että joukkue on kiskonut La Ligassa 11 pisteen kaulan kakkosena olevaan Atlético Madridiin. Otteluita on jäljellä yhdeksän. Huono asia taas on se, että Mestarien liigan puolivälierät alkavat jo ensi viikolla.