Espanja ja Argentiina valmistautuvat kesän MM-kisoihin. Myöhään eilen illalla pelatun harjoitusottelun myötä näyttää siltä, että Argentiina tarvitsisi vielä aika lailla valmistautumisaikaa.

Espanja takoi Madridissa pelatussa harjoitusottelussa peräti kuusi maalia Argentiinan verkkoon. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 6-1-voittoon.

Kovimmassa maalivireessä oli Real Madridin Isco, joka iski hattutempun. Atlético Madridin Diego Costa, Bayern Münchenin Thiago Alcântara ja Celta Vigon Iago Aspas maalasivat kukin kertaalleen. Aspasille ja Real Madridin Marco Asensiolle kirjattiin myös kaksi maalisyöttöä. Ilman Lionel Messiä pelanneen Argentiinan ainokaisen iski Manchester Cityn Nicolás Otamendi.

– Espanja löylytti meitä. Toisella puoliajalla meiltä puuttui tasapainoa ja vahvuutta. Espanja vyöryi joka puolelta, Argentiinan päävalmentaja Jorge Sampaoli sanoi lehdistölle.

– Argentiina oli ensimmäisellä puoliajalla hyvä, peli oli tasainen. Mutta ottelu kestää 90 minuuttia eikä 45.

– Olen vilpittömästi sitä mieltä, että tasoero ei ollut noin suuri kuin mitä tulos antaa ymmärtää, etenkään ensimmäisellä jaksolla.

Kullakin MM-kisoihin osallistuvalla maalla on jäljellä vielä kaksi harjoitusottelua ennen kuin kesän turnaus alkaa.