Saksa ja Espanja pelasivat Düsseldorfissa perjantai-iltana 1-1-tasapelin ystävyysottelussa.

Espanjan kapteeni Sergio Ramos pelasi tuttuun tapaan täydet 90 minuuttia ja sai näin ollen tililleen uransa 150. maaottelun. Puolustajan debyytistä on nyt kulunut 13 vuotta ja pelin jälkeen hän jakoi Twitter-tilillään viestin rajapyykin saavuttamisesta.

Nimeltä viestissä mainittiin Espanjan maajoukkueen entinen päävalmentaja Luis Aragonés, joka menehtyi helmikuussa 2014. Hänen lisäksi Ramos nosti esiin myös entisen joukkuekaverinsa Antonio Puertan, joka kuoli vain 22-vuotiaana sydänkohtaukseen.

– Tämän paidan päälle pukeminen 13 vuotta sitten oli uskomatonta. Nyt olen saanut tehdä niin jo 150 kertaa ja se on unelma, jonka te kaikki olette tehneet mahdolliseksi: valmentajat, joukkuekaverit ja kannattajat. Erityiskiitokset Luisille ja Antoniolle, joka on aina kanssani, Ramos kirjoitti.

Ramos on kertonut omistavansa maajoukkueuransa Puertalle ja pelaa häntä kunnioittaakseen pelinumerolla 15.

Sergio Ramos

@SergioRamos
Vestir esta camiseta por primera vez hace 13 años fue increíble.
Haberlo hecho en 150 ocasiones es un sueño que habéis hecho posible todos vosotros: entrenadores, compañeros, afición...
Y, en particular, dos luces especiales: gracias, Luis y siempre contigo, Antonio.