Gareth Balen asema Real Madridissa on tällä hetkellä heikoin, mitä se on ollut hänen aikanaan Santiago Bernabéulla. Loukkaantumisista aiemmin tällä kaudella kärsinyt hyökkääjä ei ole viime kuukausina saanut peliminuutteja tuttuun tapaan vaikka on ollut pelikunnossa.

Tilanne on käynnistänyt lukuisia siirtohuhuja. Balen maajoukkuevalmentaja Ryan Giggs on kuitenkin sitä mieltä, että hänen tulisi pysyä Madridissa myös jatkossa.

– Se on Real Madrid. Vain muutamilla joukkueilla on saman kaltainen aura. Totta kai sellaisessa joukkueessa kannattaa pysyä, Giggs sanoi.

– Mitä Gareth on voittanut siellä? kolme Mestarien liigaa. Perustelut ovat siinä. Kun olet sen kaltaisessa seurassa, tulet aina voittamaan asioita.

Giggs myös vertasi Walesin maajoukkueen historian parhaaksi maalintekijäksi tällä viikolla noussutta Balea Cristiano Ronaldoon.

– Garethilla on taitoa tehdä kaiken kaltaisia maaleja ja hänessä on paljon samaa kuin Ronaldossa. Molemmat heistä aloittivat laitureina, mutta nyt he ovat maalintekijöitä.