Maajoukkuevalmentajat ajattelevat aina ensisijaisesti maajoukkuetta ja seurajoukkueluotsit seurajoukkuetta. Näinhän se aina menee, ymmärrettävästi.

Poikkeusta sääntöön ei tee myöskään Brasilian maajoukkuevalmentaja Tite. Tite totesi Brasilian maajoukkueen kokoontuessa maaliskuun harjoitusleirilleen toivovansa, ettei brasilialaispelaajia nähtäisi Mestarien liigan loppuottelussa, sillä MM-kisat alkavat vain kolme viikkoa pelin jälkeen. Yhtään ylimääräistä loukkaantumista tai turhanpäiväistä uupumista ei kaivata.

Kuten arvata saattaa, La Liga -jättien brassipelaajat ovat maajoukkueluotsin kanssa toista mieltä. Heille kyllä kelpaisi pokaalinnostelu kauden päätteeksi.

– En kuullut tarkasti, mitä Tite sanoi, mutta jos hän sanoi toivovansa, ettei Madrid pääse finaaliin, niin toivon, ettei hänen toiveensa toteudu. Loppuotteluun on aina hienoa päästä, ja vielä hienompaa on voittaa se, Real Madridin keskikenttäpelaaja Casemiro kuittasi lehdistötilaisuudessa AS:n mukaan.

Titen toive on muutenkin hankalasti toteutettavissa, sillä kahdeksasta Mestarien liigan puolivälieräjoukkueesta vain Bayern Münchenissä ja Sevillassa ei pelaa Brasilian tämänhetkisiä maajoukkuepelaajia. Sekä Real Madridissa (Marcelo, Casemiro) että Barcelonassa (Paulinho, Philippe Coutinho) heitä on kaksi, mutta Coutinholla ei edustusoikeutta Barcelonan Mestarien liiga -taipaleella tällä kaudella ole.

Muokattu 22.3. klo. 23.18: Korjattu, ettei Coutinho voi pelata enää Barcelonan kanssa ja ettei Tottenham ole puolivälierissä.