Real Madrid ja Arsenal sopivat legendojen hyväntekeväisyysottelusta

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Real Madrid tiedotti maanantaina kotisivuillaan järjestävänsä hyväntekeväisyysottelun Santiago Bernabéulla 3. kesäkuuta. Ottelussa asettuvat vastakkain Real Madridin ja Arsenalin legendojen joukkueet.

Ottelu on järjestyksessään yhdeksäs ”Corazón Classic Match”, ja sen järjestää Real Madridin säätiö. Tapahtuman tuotot ohjataan säätiön projektien kautta hädänalaisten lasten tarpeisiin.

Tapahtuman julkistamistilaisuudessa olivat läsnä muiden muassa Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez, Arsenalin liikekehitysjohtaja Peter Silverstone sekä molempien seurojen legendoja RaúlistaGutista ja Robert Piresistä alkaen.

– Tänään toivotamme tervetulleeksi taas uuden maailman jalkapalloilun suuren pelurin. Real Madridille on suuri kunnia viettää tätä hyväntekeväisyystapahtumaa historiallisen Arsenalin kanssa. Arsenal on ystävämme ja legendaarinen seura, jolla on suurenmoisia saavutuksia sekä upea arvomaailma, Pérez kehui tilaisuudessa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden