Bayern Münchenin Robert Lewandowskia on viime viikkoina ympäröineet huhut, joiden mukaan hän haluaisi lähteä nykyisestä seurastaan, jotta voisi kokea vielä yhden suuren siirron ennen kuin 29-vuotiaan hyökkääjän parhaat päivät ovat ohi.

Useiden lähteiden mukaan Real Madrid ja Manchester United kamppailevat Puolan maajoukkuetähdestä. Nyt espanjalaismedia Marca kertoo, että Lewandowskin siirto Santiago Bernabéulle etenee hyvää vauhtia.

Lähteen mukaan pelaajan oma toive olisi siirtyä juurikin Real Madridiin ja alustavia neuvotteluita seurojen välillä on käyty. Lewandowskin nykyinen sopimus päättyy vasta vuonna 2021, mutta Bayernin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge on aiemmin sanonut, että hän ei tule estämään kenenkään siirtoa muualle, jos hän ei halua pelata seurassa.

Lähde kertoo myös, että Real Madridilla ja Bayern Münchenilla on erinomaiset välit ja tästä kertoo muun muassa James Rodríguezin lainasiirto Allianz Arenalle.

Suurta roolia siirron osalta näyttelee myös tunnettu pelaaja-agentti Pini Zahavi, jonka talliin Lewandowski hiljattain siirtyi. Zahavi on tavannut aiemmin tänä vuonna Real Madridin seurapresidentti Florentino Pérezin oikeana kätenä toimivan José Ángel Sánchezin.

Marca kertoo, että suurin kysymys siirron suhteen on se, onko Bayern todella valmis päästämään maalitykkinsä muualle ja mihin hintaan.