Athletic Bilbao joutui nöyrtymään Marseillea vastaan Eurooppa-liigan neljännesvälierissä. Tappion voi sulattaa, muttei sitä mitä Marseillen huligaanit tekivät Bilbaon kaduilla.

Useiden espanjalaisviestimien mukaan kaksi järjestyksenvalvojaa joutui eilen sairaalaan väkivaltaisten yhteenottojen seurauksena. Kolme Marseillen huligaania on pidätetty.

Ensimmäinen teko nähtiin San Mamés -stadionin ulkopuolella vähän sen jälkeen kun peli oli alkanut. Järjestyksenvalvoja kehotti huligaania olemaan virtsaamatta stadionin seinää vasten, minkä seurauksena huligaani iski AS:n mukaan puukolla järjestyksenvalvojaa kaulaan. Toinen järjestyksenvalvoja sai erillisessä tilanteessa murtumia ja haavoja käteensä.

Athletic hävisi eilisen ottelun maalein 1-2 ja putosi jatkosta yhteismaalein 2-5. Espanjan ainoa edustaja Eurooppa-liigan puolivälierissä on Atlético Madrid. Otteluparit arvotaan tänään kello 14 Suomen aikaa.