Espanjan maajoukkue maaliskuun harjoitusotteluihin on valittu. Joukkueessa on luonnollisesti paljon tuttuja nimiä, mutta myös muutama yllätys saatiin.

Kenties suurin yllätys on se, että Chelsean Álvaro Morata jätettiin rannalle. Viimeksi näin on käynyt ilman loukkaantumista syyskuussa 2015.

Moratan sijaan hyökkääjäosastolle valittiin miehen entinen seurakaveri Diego Costa, Celta Vigon Iago Aspas ja Valencian Rodrigo Moreno. Tätä nykyä Espanjan hyökkäys lepää jossain määrin brasilialaisten varassa, sillä sekä Costa että Rodrigo ovat syntyneet Brasiliassa.

Isoja poissaoloja Moratan lisäksi ovat Vitolo ja Sergio Busquets, joista jälkimmäinen jäi pois loukkaantumisen vuoksi.

Ensikertalaisia A-maajoukkuetasolla on kolme: Dani Parejo, Marcos Alonso ja Rodrigo Hernández eli Rodri.

Parejo on jo 28-vuotias pelintekijä ja Valencian kapteeni, mutta A-maajoukkueessa mies ei ole yhtään ottelua pelannut. Alonsollakin ikää on jo 27 ja Rodrilla 21 vuotta.

Espanja kohtaa harjoitusotteluissa Saksan 23:s ja Argentiinan 27. maaliskuuta. Näiden otteluiden jälkeen ei ole jäljellä enää montaa peliä ennen kesän MM-turnausta.

Espanjan joukkue

Maalivahdit
Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao), Pepe Reina (Napoli), David de Gea (Manchester United)

Puolustajat
Álvaro Odriozola (Real Sociedad), Dani Carvajal (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Jordi Alba (Barcelona), Nacho (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), César Azpilicueta (Chelsea), Marcos Alonso (Chelsea)

Keskikenttäpelaajat
Isco (Real Madrid), Thiago Alcântara (Bayern München), Andrés Iniesta (Barcelona), Saúl Ñíguez (Atlético Madrid), Dani Parejo (Valencia), Koke (Atlético Madrid), Rodri (Villarreal), David Silva (Manchester City), Marco Asensio (Real Madrid), Lucas Vázquez (Real Madrid)

Hyökkääjät
Rodrigo Moreno (Valencia), Iago Aspas (Celta Vigo), Diego Costa (Atlético Madrid)

Selección Española Masculina de Fútbol

@SEFutbol
⚠ OFICIAL | Lista de @julenlopetegui para los próximos partidos contra @DFB_Team y @Argentina
Síguelo en #Periscope
📺 pscp.tv/w/bXupTDFlZGpu…