Neymar ei ole ainoa PSG-pelaaja, josta puhetta riittää. Myös Marco Verrattin tilanne puhuttaa.

Vielä viime kesänä uutisoitiin hyvin vahvasti, että Verratti olisi matkalla Barcelonaan. Puhuttiin jopa, että italialainen olisi jättänyt siirtopyynnön PSG:lle. Siirtoa ei kuitenkaan koskaan kuulunut.

Nyt asetelma on kääntynyt päälaelleen. AS kertoo osin L’Equipeen nojaten, että Verrattin agentti Mino Raiola olisi saanut vahvistuksen Barcelonalta. Katalaaniseura ei enää ole kiinnostunut Verrattista. Viime kesänä PSG tiettävästi torjui Barcelonan 100 miljoonan euron arvoiset kosiskelut, mutta nyt tilanne on eri.

Kysymys kuuluu, miksi näin?

[readmore from=Barcelona]

Ilmiselviä syitä lienee kaksi: Paulinho ja Philippe Coutinho on jo hankittu keskikentälle, ja Grêmion kanssa on solmittu osto-optio Arthurin hankkimiseksi. Lisäksi omista junioreista on nousemassa lupaava Carles Aleñá, joten keskikenttäosasto on aika hyvällä mallilla.

Verrattin idioottimainen ulosajo Real Madridia vastaan tuskin vaikutti yksinään Barcelona-johdon näkemykseen pelintekijästä. Mutta suuremmassa kuvassa se toki voi vaikuttaa, että Verrattilla on läpi uransa ollut hankaluuksia temperamenttinsa hillitsemisessä.