Barcelonan keskikenttäpelaaja Sergio Busquets ei usko, että Valioliigan joukkueet onnistuisivat jonain päivänä houkuttelemaan hänen joukkuekaveriaan Lionel Messiä Englantiin.

Messi ja Busquets ovat molemmat Barcelonan omia kasvatteja, ja he ovat viettäneet koko ammattilaisuransa katalonialaisseurassa.

Viisi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Messi oli viikonloppuna sivussa ottelusta Málagaa vastaan, sillä hänen vaimonsa oli synnytyksessä.

Keskiviikkona Messi palaa kuitenkin Barcelonan vahvuuteen Mestarien liigan neljännesvälierien toiseen osaan Chelseaa vastaan.

– Uskon, että Messi on kunnossa, toivottavasti hän on motivoituneempi kuin koskaan. Hän pääsee pelaamaan levänneenä, mikä on täydellistä meille. Toivottavasti hän ratkaisee ottelun meille, hehkutti Busquets lehdistötilaisuudessa.

Barcelonan pelintekijältä udeltiin, voisiko Messi joskus liittyä Chelsean kaltaiseen seuraan, mutta Busquets oli epäileväinen.

– Uskon, että hän tuntee olonsa kotoisaksi täällä. Meillä on mahtavia pelaajia ja mahtava projekti. Hän voittaa joukkue- ja henkilökohtaisia palkintoja. Hän asuu mahtavassa kaupungissa ja pärjää taloudellisesti erittäin hyvin.

– On hyvin vaikeaa kuvitella hänen siirtyvän muualle, kun ottaa kaiken tämän huomioon. Täältä pois siirtyminen on hankalaa monille meille, sillä meillä on kaikki tarvittava täällä.

– Tiedämme, että Valioliiga mahtava, mutta on vaikeaa muuttua, kun ottaa huomioon kaikki Barcelonan negatiiviset ja positiiviset asiat. Hän on täällä kotona ja hän ollut Barcelonassa aina.