© Kuva: Getty Images

Uusi La Liga -hyökkääjä pelannut vasta kuukauden – ohitti jo Karim Benzeman ja löi ennätyksen rikki

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Onko Real Betisin reserveissä kasvanut kolmen vuoden ajan hiomaton timantti?

Se on kysymys, jota tällä hetkellä Espanjassa pohditaan. 24-vuotias Loren Morón siirtyi Marbellasta Betis B:hen tammikuussa 2015. Hän pääsi debytoimaan edustusjoukkueessa vasta tämän vuoden helmikuussa. Nyt takana on kuusi La Liga -ottelua, ja jälki on ollut tuhoisaa.

Kuudessa pelaamassaan ottelussa Morón on iskenyt Betisille peräti viisi maalia. Kaksi tuoreinta syntyi eilisillan ottelussa Deportivo Alavésia vastaan. 2000-luvulla kukaan muu espanjalaispelaaja ei ole pystynyt La Liga -uransa alkutaipaleella samaan.

Morón on jo reilussa kuukaudessa noussut kuluvan kauden kolmanneksi parhaaksi maalintekijäksi Betisissä. Ykköspaikan Sergio León on enää neljän osuman päässä. Jotain kertoo sekin, että Morón meni jo ohi Karim Benzemasta, joka on tehnyt tällä kaudella neljä liigamaalia 22 ottelussa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden