Sevilla voitti tiistaina Manchester Unitedin 2-1 Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa Old Traffordilla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Ramón Sánchez Pizjuánilla maalittomaan tasapeliin.

Manchester United

@ManUtd
How #MUFC line up for tonight's #UCL clash...

Manchester United aloitti ottelun pirteästi, ja Romelu Lukakulla oli parikin paikkaa viedä englantilaiset hyvissä ajoin johtoon.

OptaJoe

@OptaJoe
12 - Romelu Lukaku has been directly involved in 12 goals in his 12 games in 2018 (8 goals, 4 assists); double the amount of any other Man Utd player. Resolution.

Unitedin lyhyen alkurynnistyksen jälkeen peli painui kotijoukkueen päätyyn. Sevilla sai ensimmäisen potentiaalisen paikkansa kahdeksannella minuutilla, kun Éver Banegan kulmapotku löysi Joaquín Correan, mutta argentiinalaislaiturin pusku suuntautui hieman yli.

Manchesterilaiset saivat hiljalleen taas pelinsä kuntoon, ja pallo kulki aiempaa nopeammin päädystä päätyyn.

Luis Muriel pääsi testaamaan osumatarkkuuttaan rangaistusalueen sisältä puolen tunnin kohdalla, mutta hänen holtiton laukaus seilasi reippaasti Unitedin maalin yli.

Hetkeä myöhemmin verkko oli helistä toisessa päässä, kun Marouane Fellaini pääsi kokeilemaan onneaan lähietäisyydeltä. Belgialainen antoi vasurinsa laulaa sydämensä kyllyydestä, mutta Sevilla-vahti Sergio Rico torjui kudin kulmapotkuksi.

Sevilla johti maalintekoyrityksiä tauolle mentäessä lukemin 9-6. Suurin osa molempien laukauksista suuntautui kuitenkin kehikon väärälle puolelle.

OptaJose

@OptaJose
49 - Ever Banega completed 49 of his 52 passes in the first half, at least 21 more than any Manchester United player. Dreamer.

Toinen jakso käynnistyi todella vauhdikkaalla tavalla. Ensimmäisellä puolikkaalla väläytellyt Correa sai pallon nopean hyökkäyksen päätteeksi Unitedin rangaistusaluella ja harhautti näppärästi Marcus Rashfordin. Correalla oli pilkun kohdalla avopaikka laukoa, mutta United-toppari Eric Bailly liukui ratkaisevalla hetkellä pallon häneltä pois.

Hetkeä myöhemmin Jesse Lingard oli yllättää Ricon terävällä kääntölaukauksella, mutta espanjalaisvahti venyi upeaan reaktiotorjuntaan.

Vaihdosta sisään tullut Wissam Ben Yedder hiljensi Old Traffordin kotiyleisön 74. minuutilla. Sevilla eteni muutamalla syötöllä aina Unitedin rangaistusalueelle asti. Ben Yedder järjesti itselleen juuri ja juuri tarpeeksi tilaa laukoa ja pyssytti pallon tarkasti oikeaan alakulmaan.

OptaJohan

@OptaJohan
87 - Wissam Ben Yedder scored the fastest goal (87 seconds) by a sub this Champions League season. Lightning.

Supervaihtomies Ben Yedder jatkoi manchesterilaisten piinaamista heti ensimmäisen osumansa jälkeen. Banegan kulmapotku löysi jälleen Correan, joka oli unohtunut täysin vapaaksi. Correa jatkoi pallon päällään takatolpalle, jossa Ben Yedder kamppaili pelivälineestä Ashley Youngin kanssa. Ranskalaiskärki onnistui kuitenkin puskemaan pallon kohti maalia. David de Geantorjunta epäonnistui, ja peliväline pomppi auttamattomasti maaliin.

Manchester United tarvitsi nyt kolme maalia, joista ensimmäisen se iski 84. minuutilla. Rashfordin kulmapotku leijaili hieman onnekkaasti maalin eteen Lukakulle, joka taituroi pelivälineen akrobaattisesti verkkoon.

United painoi hyökkäyksiä Sevillan päätyyn, mutta manchesterilaisten loppukiri jäi yhteen maaliin.

Ben Yedder pääsi vielä loppuhetkillä hakemaan hattutemppua, kun hän karkasi Unitedin puolustukselta läpiajoon, mutta de Gea nollasi ranskalaisen yrityksen jalkatorjunnalla.