© Kuva: Getty Images

El Confidencial: Real Madrid haluaa Gareth Balen ulos ja tilalle Liverpool-hyökkääjän – hintakin jo tiedossa

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Real Madridin pakka on menossa jossain määrin uusiksi, mikäli lehtitietoja on uskominen.

Viime viikkoina puhe on keskittynyt lähinnä Neymarin tekemisiin ja AS:n paljastamaan 400 miljoonan euron hintalappuun. Samaan aikaan ilmassa on paljon muitakin mielenkiintoisia siirtohuhuja.

Arvostettu El Confidencial kertoo, että Real on halukas luopumaan Gareth Balesta. Se ei sinänsä ole uusi uutinen, sillä muutama muukin lähde on toitottanut samaa virttä.

Se sen sijaan on mielenkiintoista, että Confidencialin mukaan Realin ykköskohde Balen korvaajaksi on Liverpoolin Mohamed Salah. 25-vuotias Salah on pelannut suorastaan erinomaisen kauden. Laitahyökkääjä on takonut 40 ottelussa 32 maalia ja antanut päälle 11 maalisyöttöä, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Samalla Salah’n markkina-arvo on rakettimaisessa nousussa. Kesällä 2016 AS Roma osti Salah’n Chelseasta 15 miljoonalla eurolla. Viime kesänä hinta oli jo 42 miljoonaa, kun mies siirtyi Pooliin. Ja nyt jos matka jatkuu Realiin, hinnan triplaaminenkaan ei riitä.

Confidencialin tietojen mukaan seurojen välillä sukkuloiva asiamies on kertonut Realille, että Liverpool ei missään nimessä myy Salah’ta Philippe Coutinhoa halvemmalla hinnalla. Tuo kauppahinta oli lisineen 160 miljoonaa euroa, joten siinä on lähtötaso.

Ja lehden mukaan Salah’n hinta olisi vielä hieman korkeampi, lähempänä Kylian Mbappén hintalappua. PSG taas osti (tai teknisesti ostaa tänä kesänä) Mbappén Monacosta 180 miljoonalla eurolla.

Kuumat hyökkääjämarkkinat luvassa

Muitakin muutoksia saattaa olla luvassa Realin hyökkäyskalustoon. Pitkään seurassa vaikuttanut Karim Benzema voi tänä kesänä olla tiensä päässä. Benzeman korvaajaksi on esitetty Robert Lewandowskia, Harry Kanea, Pierre-Emerick Aubameyangia ja Mauro Icardia.

Confidencialin tietojen mukaan Aubameyang olisi koko ajan halunnut Realiin, mutta Los Blancos ei missään vaiheessa tehnyt tarjousta. Icardinkaan suhteen ei ole mitään konkreettista, vaan huhuilla on ainoastaan yritetty nostaa miehen asemaa Argentiinan maajoukkueessa.

Kanen kohdalla haaste taas on se, että Real on jo kahdesti joutunut vaikeisiin neuvotteluihin Tottenhamin kanssa (Luka Modric ja Bale). Kolmas kerta ei lehden mukaan madridilaisseuraa innosta.

Ja onhan mahdollisissa pelimerkeissä vielä Eden Hazardkin. Chelsea-hyökkääjä on antanut ymmärtää useaan otteeseen, että hän lähinnä odottaa Real Madridin soittoa. Hazardissa haasteellista on se, että hän olisi selvimmin korvaaja Cristiano Ronaldolle, mutta onko Realilla halua luopua Ronaldosta?

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden