© Kuva: Getty Images

Barcelona-pelaaja poikkeuksellisen avoimena: ”Alkuun meni hyvin, mutta nyt tämä on aika helv*ttiä”

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

André Gomesin Barcelona-ura ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla.

Barcelona osti Gomesin Valenciasta kesällä 2016. Pelejä on periaatteessa kertynyt paljon, mutta keskikenttämies ei ole onnistunut murtautumaan avauskokoonpanoon. Eikä Gomes ole onnistunut nousemaan fanien suosikiksi. Aina paikan tullen pitäisi onnistua. Mies avautui tilanteestaan Panenka-lehdelle.

– Olo ei tunnu hyvältä. En nauti siitä, mitä teen, Gomes sanoi.

– Ensimmäiset kuusi kuukautta sujuivat hyvin, mutta sitten asiat muuttuivat. Ehkei sana ole ihan oikea, mutta tästä tuli aika helv*ttiä, koska paineet alkoivat kasautua.

Gomes korostaa, ettei päävalmentaja Ernesto Valverden kanssa ole ongelmia. Harjoitukset menevät hyvin, mutta ongelmat nousevat esiin peleissä.

– Tunne, joka minulla on otteluissa, on huono. Olen hyvin rauhallinen harjoituksissa. Tietysti sielläkään en aina luota itseeni. Mutta harjoituksissa oleminen joukkuekavereiden kanssa tuntuu hyvältä.

Tilannetta ei ole helpottanut se, että Gomes on saanut Barcelonan faneilta kritiikkiä ja vihellyksiä.

– Useamman kerran on käynyt niin, etten ole halunnut poistua kotoa. Tunne siitä, että ihmiset tuijottavat… Ei uskalla mennä ulos, koska on niin häpeissään.

– Minulle sanotaan, että osaan tehdä monia asioita. Kysyn jatkuvasti itseltäni: miksen tee niitä asioita? Ystävänikin sanovat, että minulla on koko ajan käsijarru päällä.

– Olen lukossa. En puhu kenellekään asiasta, en halua häiritä ketään. Olen häpeissäni.

– Asian liiallinen ajattelu on tehnyt minulle hallaa. Mietin vain huonoja asioita. Vaikka joukkuekaverini auttavat minua paljon, asiat eivät suju niin kuin haluaisin niiden sujuvan.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden