Brasilialaistaituri Neymar on viihtynyt Paris Saint-Germain -siirtonsa jälkeen tiheään tahtiin otsikoissa. Tuoreimmissa spekulaatioissa on väitetty, että Neymar suunnittelisi paluuta edelliseen seuraansa FC Barcelonaan.

Lauantai-iltana Barcelona voitti La Ligassa Málagan vieraissa 2-0-lukemin Luis Suárezin ja Philippe Coutinhon maaleilla. Ottelun jälkeen paikalliset toimittajat olivat luonnollisesti erittäin kiinnostuneita Neymariin liittyvistä huhuista.

Täydet 90 minuuttia keskikentällä urakoineelta Ivan Rakiticilta kysyttiin, onko Neymar ollut yhteydessä entisiin joukkuekavereihinsa asian suhteen.

– Hän ei ole kertonut mitään ainakaan minulle, mutta jos asia on minusta kiinni, avaisin oven hänelle välittömästi, Rakitic sanoi.

– Ei pelkästään sen takia, että minulla on erittäin hyvät välit hänen kanssaan vaan myös sen takia, minkälainen pelaaja hän on. Ottaisin Neymarin aina joukkueeseeni.

Barcelona voitti ottelun ilman supertähteään Lionel Messiä, josta tuli pelipäivänä isä kolmannen kerran.

– Toivon, että lapsi ja perhe voivat hyvin. Toivon myös, että Messi tulee takaisin pian, koska me tarvitsemme häntä, Rakitic toivoi.