Sandro Ramírez vakuutti monet seurat viime kaudella, kun hän teki 30 pelaamassaan La Liga -ottelussa 15 osumaa ja antoi 5 maalisyöttöä. Málagan epäonneksi hyökkääjän sopimuksessa oli vain 6 miljoonan euron ulosostoklausuuli, joten oli selvää, että joku isompi seura tulee nappaamaan hänet.

Ottajia oli useita, mutta lopulta englantilaisseura Everton vei voiton. 22-vuotiaan Sandron päätöstä ei voi pitää nappivalintana, sillä Valioliigassa hän pääsi kentälle vain kahdeksassa sarjaottelussa ja maalitili jäi kyseisessä kilpailussa avaamatta.

Tammikuussa hän palasi kotimaahansa lainalle Sevillan riveihin ja nyt Sandro kertoikin, että haluaisi jäädä seuraan pidemmäksi aikaa.

– Haluaisin jäädä [Sevillaan] ensi kaudeksi. Tämä on selvä asia minulle, Sandro kertoi SFC TV:lle.

– Tämä on kilpailullinen ja vaativa seura. Minun tulee keskustella Evertonin kanssa suunnitelmistani, sillä haluan jatkaa täällä nykyisen lainasopimukseni jälkeenkin.

– Pukukoppimme on todella yhtenäinen. Ilmapiiri saa olon tuntumaan miellyttävältä ja se antaa halua harjoitella kovaa joka päivä. Se on tärkeää minulle. Olen yllättynyt, kuinka lämpimästi minut on otettu vastaan heti saapumisestani asti. Nyt minun tulee vain voittaa valmentajan luottamus, jotta voin nousta avauskokoonpanoon.