Real Madrid voitti vaikeuksien jälkeen Eibarin vieraskentällä 2-1-lukemin lauantain ensimmäisessä La Liga -ottelussa. Voiton avainhahmo oli molemmat madridilaisten maalit iskenyt Cristiano Ronaldo.

Ottelun kulku

Ensimmäisen puolen tunnin aikana kotijoukkue Eibar oli joukkueista aktiivisempi ja lähempänä onnistumista. Se pystyi luomaan useita puolittaisia paikkoja, mutta Keylor Navasin ei tarvinnut venyä huipputorjuntoihin.

Aneemisesti pelannut Real Madrid sai piristysruiskeen 34. minuutin kohdalla. Luka Modric katkaisi Eibar-puolustuksesta lähteneen syötön ja pelasi ulkosyrjällään fantastisen pystysyötön Ronaldolle. Portugalilainen pääsi läpiajoon, sijoitti pallon alakulmaan ja jatkoi näin hyvää maalivirettään.

Osuman jälkeen Real Madrid pääsi otteluun paremmin mukaan ja ensimmäisen puoliajan viimeisen 15 minuutin aikana 2-0-maali vaikutti olevan lähempänä kuin tasoitus.

Toinen puoliaika

Toisen jakson Eibar aloitti yhtä hyvin kuin ensimmäisenkin. Ainoana erona oli se, että tällä kertaa se sai myös palkinnon. Toppari Ivan Ramis voitti kulmapotkusta tulleen pääpallon ja puski pelivälineen vastustamattomasti ohi Navasin.

Tunnin kohdalla Real Madridilla oli kaksi erinomaista tilannetta mennä takaisin johtoon. Ensin Gareth Bale tarjoili Ronaldolle huippupaikan, mutta Marko Dmitrovic esitti upean torjunnan. Vain hetkeä myöhemmin Bale pääsi yrittämään maalintekoa päällään, mutta pusku meni niukasti ohi.

Alkoi jo näyttämään siltä, että Real Madrid jää tasapeliin, mutta Ronaldo oli eri mieltä. 83 peliminuutin kohdalla Dani Carvajal tarjoili portugalilaishyökkääjälle millin tarkan keskityksen ja Ronaldo puski Real Madridin voimalla 2-1-johtoon.

Eibar ei onnistunut loppukirissään, joten ottelu myös päättyi näihin lukemiin.