Villarrealin Ruben Semedo on ollut viime aikoina isosti esillä otsikoissa. Syyt eivät suinkaan ole liittyneet jalkapalloon vaan kentän ulkopuolisiin ongelmiin.

Parhaillaan vangittuna olevaa Semedoa syytetään muun muassa vapaudenriistosta, murhayrityksestä ja aseellisesta ryöstöstä.

23-vuotias toppari siirtyi Villarrealiin viime kesänä 14 miljoonalla eurolla Sporting Lissabonista. Gelson Martins oli yksi Semedon joukkuekavereista Portugalissa ja hän osoitti tällä viikolla tukensa ystävälleen, kun hän ratkaisi sarjaottelun Moreirensea vastaan lisäajalla. Laitahyökkääjä tuuletti maaliaan ottamalla pelipaitansa pois ja sen alla olevassa paidassa oli teksti ”Sinun kanssasi maailman loppuun saakka”.

Ele lämmitti varmasti Semeidon mieltä, mutta se tuskin lämmitti Sporting-valmentaja Jorge Jesusin mieltä. Martinsilla oli nimittäin keltainen kortti alla, joten tuomarilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin antaa toinen keltainen kortti ja sen myötä punainen kortti.

Moreirense-ottelua oli jäljellä vain minuutteja, joten vahinko tuota ottelua ajatellen oli minimaalinen, mutta ulosajon seurauksena Martins sai myös yhden ottelun pelikiellon, jonka seurauksena hän ei saa pelata perjantaina kärkiottelussa Portoa vastaan.