Real Betisin costaricalainen laitahyökkääjä Joel Campbell haluaa jäädä seuraan vakituisella siirrolla.

Campbell, 25, pelaa Betisissä lainalla Arsenalista jo toista kertaa urallaan. Hän käväisi andalusialaisseurassa lainalla kaudella 2012-13.

Vaikka Campbell on ollut Arsenalissa kirjoilla jo kesästä 2011 lähtien, hän on pelannut lontoolaisseuran kanssa vain 40 virallista ottelua. Costa Rican maajoukkuepelaaja on kierrellyt lainalla Ranskassa, Espanjassa, Kreikassa ja Portugalissa.

Tällä kaudella nilkka- ja takareisivaivoista kärsinyt Campbell on kyennyt pelaamaan Los Verdiblancosin kanssa vain neljässä ottelussa, mutta hän haluaa vakituistaa siirtonsa ensi kesänä, kun hänen lainasopimuksensa päättyy.

– Toivon, että voisin pysyä täällä monta vuotta, mutta se ei ole minun päätökseni. Minulla on ollut onnea, kun olen saanut pelata niin monissa eri seuroissa ja liigoissa, mutta tykkään olla täällä, kertoi Campbell Radio Marca Sevillalle.

London Evening Standardin mukaan Campbell tekee kaikkensa, jotta hänen aikansa Arsenalissa päättyisi.