Kun puhutaan Espanjan liigan tähtisikermä Real Madridista, tulee mieleen väkisinkin tuleva Mestarien liigan neljännesvälierien toinen osaottelu ranskalaista PSG:tä vastaan.

Suurottelu, johon Real lähtee 3-1-johtoasemassa pelataan kuitenkin vasta ensi tiistaina, ja ennen sitä Realilla on edessä kaksi sarjapeliä. Niistä ensimmäinen pelataan tiistaina 27.2. vieraissa Espanyolia vastaan.

Ennakkoasetelmat palvelevat madridilaisia hyvin vahvasti, sillä joukkue on kellistänyt Espanyolin jo huimat 11 kertaa peräkkäin.

– Espanyolin saumat piilevät Realin rotaatiossa, koska Zinédine Zidane on sitä ennen Pariisin-keikkaa lupaillut. Mutta uskon, että historian valossa sieltä napsahtaa mahdridilaisille 12:s peräkkäinen voitto, Viasatin selostaja Ville Kuusinen sanoo Laliiga.comille ja jatkaa:

– Se Zidanen ryhmän on ainakin otettava, jos siitä liigan kakkospaikasta halutaan edes haaveilla.

Tällä hetkellä Real Madrid on La Ligassa kolmantena, ja sen ero toisena olevaan Atlético Madridiin on seitsemän pistettä. Los Blancosin ero sarjakärki Barcelonaan on jo peräti 14 pistettä.

Ville Kuusisen selostama Espanyol-Real Madrid näkyy tiistaina 27.2. kello 20:55 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla ja osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteessa viasport.fi.