Real Madrid on jo sopinut ensi kesän ensimmäisestä pelaajahankinnastaan. Asiasta kertoo AS.

Lehden mukaan Real käyttää takaisinosto-optionsa ja tuo Omar Mascarellin takaisin Los Blancosiin. Mascarell myytiin Lukas Hradeckyn seurakaveriksi Eintracht Frankfurtiin kesällä 2016. Tuolloin siirtosumma oli miljoona euroa. Nyt Real aikoo ostaa pelaajan takaisin neljällä miljoonalla.

Viime kaudella Mascarell oli Eintrachtin parhaita pelaajia. Loppukauden pilasi kuitenkin akillesjännevamma, josta keskikenttämies toipui vasta reilu kuukausi sitten. Tällä kaudella pelejä on kertynyt vasta kuusi. Siitä huolimatta Madridissa ollaan sitä mieltä, että Mascarellin markkina-arvo on selvästi korkeampi kuin sopimukseen kirjattu neljä miljoonaa euroa.

On hyvin mahdollista, että Mascarellin tulevaisuus ei ole Madridissa, vaikka hän Espanjan pääkaupunkiin onkin palaamassa. AS:n tietojen mukaan Real saattaa myydä miehen vielä kesän aikana eteenpäin noin 15 miljoonan euron hintaan. Näillä näkymin Mascarell saa kuitenkin näyttöpaikan Realin harjoituskaudella.

Eintracht puolestaan haluaisi korvata Mascarellin toisella Realin pelaajalla. Yksi vaihtoehto on pelaajavaihto, jossa saksalaisseuraan siirtyisi seuraavaksi Marcos Llorente. Siirtoon sisältyisi samankaltainen takaisinosto-optio kuin Mascarellin tapauksessa.