Manchester Unitedin Paul Pogballa on käynnissä vaikeat ajat Old Traffordilla. Hänen peliesityksensä ovat kaukana siitä, mitä häneltä on parhaimmillaan nähty ja otsikoissa on väitetty keskikenttäpelaajan olevan lievissä riidoissa José Mourinhon kanssa.

Näiden väitteiden seurauksena on myös herännyt huhuja, joiden mukaan Pogba saattaisi siirtyä ensi kesänä Real Madridin riveihin.

Sky Sportsin asiantuntijan Guillem Balaguen mukaan näille huhuille ei kuitenkaan tarvitse antaa suurta painoarvoa.

– Kun supertähden asiat eivät suju täydellisesti, on normaalia, että eri medioissa alkaa ilmaantua tarinoita. L’Equipen mukaan Pogba haluaa pelata eri pelipaikalla, jotta hänen omat esityksensä paranisivat. Älkää olko yllättyneitä, jos tällaisen jälkeen kuulette Real Madridin haluavan hänet.

– Real Madrid ei halua häntä [Pogbaa]. Heillä ei ole tarpeeksi rahaa sen jälkeen, kun he ovat ostaneet ykköstavoitteensa. Hän ei ole Florentino Pérezin [Real Madridin seurapresidentin] ostoslistalla.

Eden Hazard, Thibaut Courtois tai David de Gea ovat isot tavoitteet tällä hetkellä, kunnes muut vakuuttavat loppukauden aikana tai MM-kisoissa. Niin Real Madrid toimii.