Las Palmas ja kiinalainen Beijing Guoan ovat päässeet sopuun Jonathan Vieran siirrosta. Asiasta kertoo Marca.

Lehden mukaan siirto on nyt niin pitkällä, että lentoliput Kiinaan on jo ostettu. Marca kertoo, että Viera saa Guoanissa kuuden miljoonan euron vuosipalkan. Las Palmasin seurapomo kertoi aiemmin, että Vieran saama sopimustarjous triplaa hänen palkkansa.

Las Palmaskaan ei jää ihan tyhjin käsin. Marcan mukaan Guoan maksaa korvauksena peräti 25 miljoonaa euroa. Se on Las Palmasin seurahistorian ylivoimainen ennätyskauppa. Aiemmin ykkössijaa myynneissä on pitänyt Roque Mesa, joka kaupattiin viime kesänä Swanseaan 12,5 miljoonalla.

Siinä missä Las Palmas saa Vierasta tuhdin korvauksen, pelillisesti menetys on valtava. Pelintekijä on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 24 ottelua. La Ligassa Las Palmasin pelaajista vain kärkimies Jonathan Calleri on pelannut tällä kaudella enemmän minuutteja kuin Viera.

Vieran lisäksi Loïc Rémy on kaupattu talvella muualle, joten nyt Las Palmas on menettänyt kaksi kolmesta parhaasta maalintekijästään. Viera on lisäksi ollut Las Palmasin ykkönen maalisyötöissä.