Las Palmasin seurapresidentti Miguel Ángel Ramírezin mukaan seuran avainpelaajiin lukeutuva Jonathan Viera on saanut kiinalaiselta Beijing Guoanilta tarjouksen, jolla hän tienaisi kolme kertaa enemmän kuin nykyisellä kontrahdillaan.

Beijing Guoan on Football Espanan mukaan tarjonnut Las Palmasille 28-vuotiaasta Vierasta 22 miljoonaa euroa, joka on kahdeksan miljoonaa euroa vähemmän kuin hänen ulosostoklausuulinsa.

Viera on jo julkisesti myöntänyt, että Las Palmas on saanut hänestä tarjouksen, eikä hän ole peitellyt halujaan siirtyä Kiinaan.

Las Palmas ei ole vielä tehnyt päätöstä tarjouksen suhteen. Seurapresidentti Ramírez kuvailee tilannetta ”hienovaraiseksi”.

Viera on tärkeä palanen Las Palmasin joukkueessa, joka taistelee La Ligassa putoamista vastaan.

– Hän ratkaisisi tulevaisuuden taloutensa, jos hän menisi Kiinaan, kertoi Ramírez ABC:lle.

– Hän on saanut tarjouksen, jolla hän tienaisi triplasti saman kuin täällä. Se on käsittämätöntä. Mutta me tiedämme, että Jonathan on elintärkeä pelaaja meille kauden toista puoliskoa ajatellen. Saa nähdä, mitä käy.

Las Palmas kohtaa lauantaina liigassa Sevillan. Joukkueen päävalmentaja Paco Jémez ei vielä osannut sanoa, pelaako Viera ottelussa, mutta hän vakuutti, että pelaaja on henkisesti pelikunnossa.

– En tiedä, pelaako hän. Hän on kunnossa. Hän ajattelee selväjärkisesti. Se ei vaivaa minua. Tiedän, että hän on loistava ammattilainen.

– Jonathan tuli kysymään minulta mielipidettäni (siirrosta) ja minä kerroin sen hänelle. Sanoin samat asiat, jotka sanoin seurallekin.