AS: Valioliigasta Espanjaan saapunut lainapelaaja ei ole pelikunnossa ylipainon takia

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

La Ligan viimeiselle sijalle juuttunut Málaga hankki tammikuun siirtoikkunan viimeisillä hetkillä helpotusta maalinteko-ongelmiinsa hankkimalla Watfordin Isaac Successin loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Málaga on tehnyt 23 kierroksen jälkeen vain 14 sarjamaalia eli vähemmän kuin mikään muu La Liga -joukkue.

Nigerialaishyökkääjä pelasi ensimmäisessä ottelussaan viimeiset 12 minuuttia, mutta muuten peliaikaa ei ole vielä tullut. Espanjalaismedia AS:n mukaan runsaasti minuutteja ei ole tiedossa jatkossakaan, sillä Málagan mielestä pelaaja ei ole siinä kunnossa, että häneltä voisi vielä odottaa suurta panosta joukkueelle.

Syynä Málagan kantaan on lähteen mukaan Successin paino, jota on liikaa. Hän ei ole pelannut Watfordissa koko kauden aikana kuin yhden ottelun, jonka seurauksena hänen kuntonsa on kaukana optimaalisesta.

Ennen kuin Successia voi odottaa Málagan avauskokoonpanoon, tulee hänen siis pudottaa painoaan ja päästä fyysisesti parempaan kuntoon.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden