Las Palmas kaipaisi kipeästi maalintekovoimaa. Hyökkääjä Sergio Araujo on tällä hetkellä lainalla AEK Ateenassa, mutta tuoreilla näytöillä hän ei ole ratkaisu.

Araujo mokasi viikonloppuna aivan vapaan avopaikan sarjaottelussa Asteras Tripolista vastaan.

Laidalta lakaistu pitkä pallo leijaili onnekkaasti Asterasin maalivahdin yli. Araujo ehti ensimmäisenä palloon, ja edessä oli tyhjä maali. Matkaa maaliin oli noin metrin verran. Maassa peliväline ei toki ollut, mutta silti on melko käsittämätöntä, miten Araujo onnistui ohjaamaan pallon ylärimaan.

AEK voitti ottelun 1-0, joten ratkaisevaksi virheeksi Araujon moka ei päätynyt. Tiedä sitten, millaista naljailua Araujo sai pelin jälkeen pukuhuoneessa kuunnella joukkuekavereiltaan. Twitterissä tapauksesta ainakin otettiin kaikki ilo irti.

– Mahdotonta mokata tuosta. Sergio Araujo mokasi, toimittaja Federico Nogueira twiittasi.

Fede Nogueira

@FedeNogueira
Es imposible errar este gol. Pero Sergio Araujo lo hizo.