Atlético Madridin ja Valencian välisen La Liga -ottelun toisella puoliajalla nähtiin karmea tilanne sunnuntaina.

Atléticon luottotoppari Diego Godín joutui aivan toisen puoliskon alussa Valencian maalivahdin Neton pahasti runtelemaksi. Neto yritti nyrkkeillä keskityspalloa, mutta huitaisi nyrkillään ohi pelivälineestä ja osui samalla Godínin leukaperiin kyynärpäällään.

Godín menetti tilanteessa useita etuhampaitaan ja joutui luonnollisesti jättämään kentän tällin seurauksena. Hänen suunsa oli täynnä verta, kun purukalustoa irtosi.

Suomessa ottelun selosti Viasatilla Mikko Innanen, joka järkyttyi tapahtumista. Hän ei pystynyt katsomaan, kun hidastus tilanteesta pyöri ruudussa.

– Ei sieltä näkynyt, että verta purskahti, mutta heti näki Godínin pitelevän kasvojaan. Karmea juttu, Innanen sanoi Laliiga.comille ja jatkoi:

– He eivät onneksi näyttäneet liikaa sitä hidastusta. Sanoin, ettei selostaja pysty katsomaan, se oli jotain aivan kauheaa. En ole tuollaista nähnyt ikinä. Järkyttävä juttu, hän päivitteli.

Tilanteesta ei tuomittu rangaistuspotkua.Se olisi Innasen mukaan saattanut olla oikea ratkaisu – joskin poikkeava sellainen.

[readmore from=Godin-Diego]

– Kohtuullisen paljon olen futista selostanut, mutta en ikinä muista, että tuollaisesta olisi vihelletty rankkaria. Mutta periaatteessa siinähän täyttyy rankkarin tunnusmerkit, koska Neto nyrkkeili pallon sijaan Godínia.

Espanjalainen jalkapallo jatkuu Viasatin ottelutarjonnassa keskiviikkona 7.2., kun Sevilla ja Leganés kohtaavat Copa del Reyn välierien toisessa osassa. Avausosa päättyi 1-1.

Ottelu näkyy kello 22.25 alkaen suorana lähetyksenä Viasat Sport Premium HD -kanavalla ja osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palavat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.