Deportivo julkaisi eilen Clarence Seedorfin valmentajasopimuksen. Hollantilaislegenda saapuu Deportivon peräsimeen loppukauden mittaisella sopimuksella.

Seedorf kommentoi uutta pestiään myöhään eilisiltana pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Kyseessä on Seedordin uran kolmas valmentajapesti.

Entinen keskikenttäpelaaja on luotsannut aikaisemmin neljän kuukauden ajan AC Milania ja puolen vuoden ajan kiinalaista Shenzeniä.

– Deportivo on vaikeassa tilanteessa, mutta jalkapallossa kaikki on mahdollista. Haluan herättää pelaajat ja on varmaa, että Betisiä vastaan näemme uudenlaisen joukkueen. Tämä joukkue haluaa poistua nykyisestä tilanteesta ja minä autan siinä, Seedorf kannusti putoamisviivan alapuolella olevaa ryhmäänsä.

Seedorfin valinta sai odotetusti kysymysmerkkejä ilmaan nimenomaan luotsin kokemattomuuden vuoksi. Seedorfin mukaan se ei ole kuitenkaan este.

– Katsokaa Zinédine Zidanea. Hänellä oli vähemmän kokemusta kuin minulla, kun hän siirtyi Madridin päävalmentajaksi. Ja mitä hän onkaan saanut siellä aikaan. Hänkin onnistui, joten kyllä minäkin siihen kykenen, Seedorf totesi.