Joel Pohjanpalo La Ligassa? Se oli sellainen skenaario, joka varmasti sai suomalaisten futisjännärien kämmenet hikoamaan, mutta jäi kuitenkin ainakin toistaiseksi toteutumatta.

Huhujahan Pohjanpalon siirrosta Espanjaan liikkui. Puhuttiin jopa kolmesta La Liga -seurasta, jotka suomalaishyökkääjää tavoittelivat. Nimeltä näistä mainittiin Málaga, joka hankkikin siirtoikkunan viimeisellä viikolla hyökkäyspäähän peräti kolme uutta pelaajaa.

Siirtoikkunan sulkeuduttua keskiviikkona varmistui, että lainasiirto jäi lopulta toteutumatta. Asian ratkaisi viime kädessä se, kun Bayer Leverkusen myi Admir Mehmedin Wolfsburgiin, eikä halunnut enää luopua nuoresta suomalaisestaan edes tilapäisesti.

Pohjanpaloa tilanne harmittaa, mutta hän ottaa positiivisena puolena kuitenkin se, että kiinnostusta miestä kohtaan löytyi paljon. Tuulesta temmottuja eivät velloneet huhut olleet.

– Eihän tämä ihannetilanne ole – ja jos olisi ollut, en olisi niin aktiivisesti etsinyt edustajieni kanssa vuokrasopimusta, Pohjanpalo toteaa SuomiFutiksen Jollen Danger Zone -osiossa.

– Siitä olen todella iloinen, että viimeisen kuukauden aikana kiinnostusta palveluksistani oli paljon. Jokaisesta suursarjasta lähestyttiin, tarjolla oli monia tosi hyviä jengejä – oikeastaan kaikki huhuissa liikkuneet vaihtoehdot olivat tosia.

– Muutamien kanssa käytiin vakaviakin keskusteluja, mutta näissä tilanteissa minä olen vain yksi osapuoli, Pohjanpalo tiivistää.

Koko jutun voi lukea SuomiFutis-sivustolta tästä linkistä.