Leganés se ei taivu Copa del Reyssä.

Neljännesvälierissä Leganés pudotti Villarrealin ja puolivälierissä meni nurin itse Real Madrid. Nyt Sevilla sai kokea pienen Leganésin sisukkuuden. Joukkueet päätyivät välierien ensimmäisessä osaottelussa 1-1-tasapeliin.

Sevilla siirtyi johtoon 21. minuutilla. Luis Muriel käänsi suhteellisen pienestä kulmasta tarkan laukauksen tolpan kautta maaliin. Syötön osumaan tarjoili Pablo Sarabia.

Toisella jaksolla kotijoukkue Leganés nousi tasoihin, kiitos Sevilla-vahti Sergio Ricon suosiollisen avustuksen. Ricon olisi pitänyt pystyä nappaamaan korkea pallo maalin edessä hyppysiinsä. Nyrkkeily oli kuitenkin lähinnä mallia surkuhupaisa, ja pallo painui Dimitrios Siovasista maaliin.

2 - La Liga teams with the most errors leading to goals this season in all comps:
Real Betis 11
SEVILLA 8
Joke.

Ricon rähmäily alkaa käydä Sevillalle kalliiksi. Nyt tuli Leganésia vastaan tasapeli, aivan kuten viime viikonloppuna Getafea vastaan. Sitäkin peliä Sevilla johti 1-0, kunnes Rico sähläsi vastaavassa tilanteessa ja Getafe nousi lisäajalla tasoihin.

Toisessa välieräparissa nähdään Barcelona ja Valencia, jotka kohtaavat torstai-iltana Camp Noulla. Välierien toiset osaottelut pelataan ensi viikon keskiviikkona ja torstaina.