Atlético Madridin loppukauden kokoonpano ei välttämättä ole vielä valmis.

Atleti on toistaiseksi tammikuun aikana ostanut yhden pelaajan (Diego Costa) ja lähettänyt kaksi lainalle (Luciano Vietto ja André Moreira). Vielä kaksi pelaajaa saattaa lähteä ovista ennen kuin tammikuu vaihtuu helmikuuksi.

Mainittu kaksikko on Nicolás Gaitán ja Augusto Fernández. Augustoa on viety lähinnä Kiinaan, Gaitánia Kiinan lisäksi Argentiinaan, Meksikoon ja jopa Valioliigaan. Atléticon päävalmentaja Diego Simeone myönsi lehdistölle, että asioita ei ole kaksikon suhteen vielä lyöty lukkoon.

– Seura tekee parhaansa hioakseen loppukauden kokoonpanoon kuntoon. Jos Augustolla on mahdollisuus lähteä ja se on hyvä siirto hänelle itselleen, olen iloinen hänen puolestaan. Hän on antanut meille kaikkensa, Simeone sanoi.

[readmore from=Atletico-Madrid]

– Aina kun pelaaja antaa meille kaikkensa, olen valmis päästämään pelaajan pois. Gaitánin suhteen odotan pelaajan itsensä päätöstä. Jos hän jää tänne, hän on yksi lisäpelaaja meille.

Simeone kommentoi myös Copa del Reyssä saamaansa kolmen ottelun toimitsijakieltoa.

– Ei minulla ole mitään sitä vastaan. Kurinpitoelin tietää, mitä se tekee. He kohtelevat kaikkia samalla tavalla. Ei minulla ole sen kummempaa lisättävää.