Deportivo la Coruñan kausi La Ligassa on ollut vaikea. Ennen tänä viikonloppuna pelattavia 21. kierroksen otteluita joukkue on sarjataulukossa putoamisviivan alapuolella ja ennen lauantain Levante-kamppailua se on viiden ottelun voitottomassa putkessa.

Heikkojen otteiden myötä Deportivon valmentaja Cristóbal Parralo on useiden lähteiden mukaan potku-uhan alla.

Italialaisen toimittajan Gianluca Di Marzion mukaan yksi Parralon korvaajaehdokkaista on entinen huippupelaaja Clarence Seedorf.

Hollantilainen edusti pelaajaurallaan muun muassa Real Madridia, Ajaxia, AC Milania ja kaupungin toista seuraa Interiä.

Valmentajana Seedorf on toiminut lyhyen ajan AC Milanissa ja sen jälkeen kiinalaisseura Shenzhen FC:ssä. Toistaiseksi hänen valmentajauran viimeisimmästä pestistä on kulunut jo yli vuosi, mutta tähän voi tulla muutos, jos Deportivo päätyy antamaan Parralolle potkut.