Las Palmasin Mauricio Lemos pelaa ainakin loppukauden italialaisessa Sassuolossa. Seurat vahvistivat tiedon verkkosivuillaan.

Sopimus on alkuun laina, mutta se sisältää osto-option.

22-vuotias Lemos on uruguaylaisen Defensorin kasvatti. Hän siirtyi kesällä 2015 venäläiseen Rubin Kazaniin, josta matka jatkui Las Palmasiin talvella 2016.

Saarelaisseurassa pelejä on kahden vuoden aikana kertynyt 54, joista 18 tällä kaudella. 22-vuotias Lemos on ihastuttanut niinkin paljon, että jokin aika sitten Barcelonan sanottiin tavoitelleen nuorukaista ihan tosissaan.

Miksi Las Palmas ei sitten halua pitää kiinni Lemosista, joka on tällä kaudella joukkueen peliaikavertailussa viidentenä La Ligassa? Tiettävästi Lemos ei yksinkertaisesti kuulu uuden päävalmentajan, Paco Jémezin, suunnitelmiin. Tuskin siitäkään haittaa on, että Las Palmas saa tiettävästi kevään lainajaksolta miljoonan euron korvauksen.