Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo on myöntänyt julkisesti olevansa tyytymätön Bayer Leverkusenissa saamiinsa peliminuutteihin. Pohjanpalon uskotaan päätyvän johonkin lainalle loppukauden ajaksi. Yhtenä mahdollisena kohteena on pidetty La Ligan peränpitäjä Málagaa, mutta tuoreet Aurinkorannikolta kantautuvat tiedot tyynnyttelevät noita huhuja.

Málagan uskotaan vahvistavan tänään 29-vuotiaan nigerialaishyökkääjän Brown Ideyen loppukauden lainasopimuksen. AS:n mukaan sopimuksen tiellä on enää vain ja ainoastaan lääkärintarkastus.

Vankkarakenteinen Ideye saapuu Málagaan kiinalaisesta Tianjin Tedasta, jonne hän siirtyi vuosi sitten. Aiemmin hän on pelannut muun muassa Kiovan Dynamossa, West Bromwichissa ja Olympiacosissa. Nigerian A-maajoukkueessa Ideye on pelannut 28 ottelua.

Ideyen ohella Málagan kerrotaan olevan kiinnostunut myös Levanten Samu Garcíasta. 27-vuotias laitahyökkääjä on kotoisin Málagasta, eikä Levante näe miehelle enää käyttöä.