Nico Gaitán poistuu Atléticosta tammikuun siirtoikkunan aikana.

Se ei ole minkäänlainen yllätys – onhan asia ollut jo päivänselvä pidemmän aikaa. Gaitán on jäänyt kokonaan Atléticon kokoonpanosta ulos viime aikoina, sillä pelaajan arvellaan neuvottelevan muiden seurojen kanssa.

25 miljoonalla eurolla Atléticoon siirtynyt Gaitán ei ole missään vaiheessa onnistunut nappaamaan itselleen edes säännöllisen rotaatiopelaajan paikkaa.

Marcan mukaan Gaitán haluaisi palata kasvattajaseuraansa Boca Juniorsiin. Boca yrittää saada Gaitánin lainalle maksamalla suuren osan pelaajan palkasta, mutta siirto ei ole vielä missään nimessä varmaa. Valioliigassa pelaava Swansea haluaa Gaitánin, mutta argentiinalainen ei halua siirtyä seuraan.

Kolmas vaihtoehto on Meksikon pääsarjassa pelaava Rayados de México. Neljäntenä vaihtoehtona lehti pitää milanolaista Interiä ja viimeisenä vaihtoehtona madridilaislehti mainitsee Kiinan.