Karim Benzema pelasi vuoden ensimmäisen ottelunsa, kun hän palasi loukkaantumisen jäljiltä kentälle Deportivo La Coruñaa vastaan. Vastaanotto olisi voinut olla parempikin.

Zinédine Zidane vaihtoi Benzeman kentälle 64. minuutilla. Hän korvasi avauksessa olleen Borja Mayoralin. Tuossa vaiheessa peli oli 3-1.

Kun kotiyleisö havaitsi, että Benzema on tulossa kentälle, osa katsojista aloitti vihellyskonsertin. Benzeman agentti Karim Djaziri ei katsonut tapausta hyvällä.

– On epäreilua, että hänelle vihelletään, kun Real Madrid johti ottelua ja hän oli palaamassa kuukauden sairauslomalta. Hän ei ansaitse tätä, Djaziri sanoi Marcan haastattelussa.

– Hän ei ymmärrä tätä, koska tätä ei voi ymmärtää. Tässä on kyse kunnioituksen puutteesta seurahistorian seitsemänneksi parasta maalintekijää kohtaan.

– Kaikille voi viheltää. He ovat viheltäneet Zidanelle, Cristianolle [Ronaldo]… mutta koskaan ennen ei ole vihelletty pelaajalle, joka ei ole ehtinyt pelata sekuntiakaan.

– Ei tätä voi verrata mihinkään. Tämä ei missään nimessä ole paras tapa auttaa pelaajaa.

Toimittaja pohti, vihelsiköhän yleisö siksi, että se odotti jonkun toisen pelaajan pääsevän kentälle.

– En tiedä, mutta toistan vielä. Madrid johti ottelua, eikä Karim ollut vielä edes kentällä. Hän ymmärtää vihellykset, jos hän on pelannut huonosti, mutta tätä on vaikeaa ymmärtää.

Benzeman lähtöaikeet Djaziri silti kiisti.

– Karim uskoo, että seuran todelliset fanit seisovat yhä hänen takanaan. Hän aikoo näyttää, että hän ansaitsee fanien tuen.

Benzema on iskenyt koko kauden aikana vasta viisi maalia 21 ottelussa. La Ligassa osumia on syntynyt kaksi. Realin pelaajista Casemiro ja Nachokin ovat osuneet useammin.