[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Getafe-Athletic Bilbao
Perjantaina 19.1 klo 22.00
La Liga

Getafe on aloittanut jälkimmäisen puoliskon kuluvasta kaudesta hyvissä tunnelmissa. Alla on tappio Atlético Madridille ”vain” 0-2 ja voitto Malagasta 1-0. Getafen pelit ovat pitkin kautta olleet erittäin vähämaalisia, ja edellisessä kuudessa ottelussa joukkue on tehnyt neljä maalia ja päästänyt kolme. Koko kauden osalta maalisuhde on 23-18. Puolustus on toiminut hyvin ja sen varaan joukkueen on ollut hyvä rakentaa. Kotonaan vahva Getafe on pelannut saldolla 6-1-3.

Athletic on pelannut kuusi edellistä otteluaan tappioitta, ja joukkue on näissä peleissä ollut voitokas kolmesti. Maaleja se on päästänyt kuuteen otteluun vain kaksi, joten puolustuspeli on ollut rautaa, kuten koko kaudella. Liian useat tasapelit ovat kuitenkin pudottaneet joukkueen alempaan keskikastiin, pari voittoa enemmän ja joukkue taistelisi aivan hyvin europaikoista. Vieraissa joukkue on pelannut 3-3-4, joten pisteitä on kertynyt ihan mukavasti.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue Getafen riveistä sivussa ovat Markel Bergara ja Vicente Guaita. Vierasjoukkueelta poissa ovat Iker Muniain, Kepa Arrizabalaga, Balenziaga sekä Óscar De Marcos.

Arvio

Joukkueiden voimasuhteita arvioitaessa molempien herkkyys tasapeleihin nostaa päätään. Maaliodotusarvo joukkueiden peleissä on normaalia alempi ja etenkin Athletic jää välillä herkästi tasapeliin ja tyytyy yhteen pisteeseen. Myöskään Getafe ei ole onnistunut välillä selvästä hallinnasta huolimatta tappamaan peliä vaan on välillä jäänyt turhauttavaan tasapeliin. Perjantai-illan huumasta huolimatta maali-iloittelua ottelussa ei nähdä, vaan ottelu ratkennee yhden maalin erolla tai sitten tasapeliin. Elokuussa pelattu kohtaaminen päättyi 0-0, eikä tästä tuloksesta olla tälläkään kertaa kaukana. Lisäksi vierasjoukkueen poissaolot lisäävät tasapelin mahdollisuutta. Rohkeasti vain ristiä vetoihin mukaan, kerroin on todella makea!

Getafe-Athletic Bilbao X (3.15)