Paco Jémezin ja Loïc Rémyn välit voisivat olla paremmatkin.

Las Palmasin päävalmentajaksi viime kuussa saapunut Jémez hyllytti ranskalaiskärjen välittömästi. Osapuolet ovat kritisoineet toisiaan viimeisen vuorokauden aikana median välityksellä.

Rémy on harjoitellut kuntovalmentajansa kanssa viimeiset viikot Ranskassa eikä suostu palaamaan Las Palmasiin, vaikka seurapresidentti Miguel Ángel Ramírez pyysikin Jémeziä miettimään uudestaan päätöstään.

– Jémez kohteli minua kuin kasaa paskaa. Olin kerran harjoituksista minuutin myöhässä, eikä sen vuoksi voi heittää pelaajaa ulos joukkueesta. En väitä olleeni tärkein pelaaja, mutta olin sentään joukkueen paras maalintekijä ja yhtäkkiä minut heitetään pihalle. Halusin jäädä Las Palmasiin, mutta Jémez päätti toisin. Hänellä ei ollut kanttia sanoa sitä minulle kasvotusten, Rémy latasi.

Jémez, tuttuun tapaansa, ei jäänyt sanattomaksi ja vastasi Rémylle median välityksellä.

– Hän on valehtelija. Rémy saapui harjoituksiin kaksi kertaa myöhässä ja ensimmäisellä kerralla hän ei edes tervehtinyt minua. Jätän tämän asian nyt selväksi. Jos Rémy ei ymmärrä mitä sanon, niin ostakoot sanakirjan. Puhuin hänelle 30 ihmisen edessä. En halua kuulla enää mitään hänestä, luotsi totesi.