Málaga erotti lauantaina tehtävästään päävalmentajansa Michelin, eikä aikaillut seuraajan nimeämisessä. Seura tiedotti uudesta valmentajastaan kotisivuillaan vielä saman illan aikana.

Seuraajan nimi on José González. Kyse ei ole Suomessakin hyvin tunnetusta ja suositusta ruotsalaisesta indiefolk-laulajasta, vaan 51-vuotiaasta espanjalaisesta entisestä kärkimiehestä.

José González pelasikin peliuransa aikana hetken aikaa Málagassa vuonna 1996, ennen kuin lopetti pelihommat lyhyen Kiinan visiitin (Tianjin Samsung) jälkeen vuonna 1997. Valtaosan urastaan González pelasi kuitenkin synnyinkaupunginsa Cádizin edustusjoukkueessa.

Cádiz on ollut Gonzálezille tuttu ja turvallinen tukikohta myös valmentajana, sillä hän on luotsannut kasvattajaseuransa pelaajaryhmää peräti kolmeen otteeseen. La Ligassa valmentaja-González tuli tutuksi keväällä 2016, kun hän valmensi Granadaa. Marraskuusta 2016 kesäkuuhun 2017 González valmensi kiinalaista Beijing Guoania, ja nyt edessä on siis paluu kotimaahan.

González otti valmennusvastuun Granadassa hyvin samanlaisessa tilanteessa kuin missä Málaga on nyt. Tuolloin kautta oli jäljellä 13 ottelua ja Granada oli viisi pistettä putoamisviivan alapuolella (kuten Málaga nyt), mutta González johdatti joukkueen kuiville.